Idogen deltar på Aktiedagen 2015 i Malmö

Den 30 september presenterar VD Lars Hedbys Idogen AB på Aktiedagen i Malmö. Evenemanget anordnas av Aktiespararna och syftar till att skapa en mötesplats för börsbolag och investerare.

Kl 09:30 den 30 september öppnas portarna på Kockum Fritid frukost och mingel. Strax därefter inleds dagen med att VD Lars Hedbys presenterar Idogen. Därefter följer en heldag med bolagspresentationer och presentationer om börsläget samt frågestunder. Aktiedagen websänds live via www.aktiespararna.se/livesandning och Idogens presentation kommer att publiceras på bolagets webbplats, www.idogen.com, dagen efter genomfört evenemang.

Bolagspresentation av Idogen:
Talare: Lars Hedbys, VD
Tid: Onsdagen den 30 september 2015 kl. 9:45-10:15
Plats: Kockum Fritid, Västra varvsgatan 8, Malmö

Mer information om evenemanget samt anmälningsformulär finns på:
http://www.aktiespararna.se/evenemang

Idogen AB utvecklar tolerogena vacciner som omprogrammerar immunförsvaret. Det innebär ett nytt behandlingskoncept för autoimmuna sjukdomar, organavstötning efter transplantation och patienter som står utan behandling efter att ha utvecklat antikroppar mot ordinarie behandling. Behandlingen bygger på att en liten andel av patientens dendritiska celler (en sort vita blodkroppar) tas ut, omprogrammeras och sedan ges tillbaka till patienten. Bolagets plattformsteknologi har potential att kunna utveckla långtidsverkande behandling för autoimmuna sjukdomar som idag inte går att bota. Härutöver har bolaget potential att förändra transplantationsmarknaden genom att minska behovet av immundämpande behandling efter transplantation. Idogen grundades år 2008 kring en immunologisk upptäckt vid Lunds Universitet. För mer info besök www.idogen.com.